El so, la música, ens afecta a tots els nivells, ja sigui biològic, afectiu-emotiu o mental. El Massatge Sonor sincronitza el nostre organisme amb sons i freqüències a través de la ressonància. Per a que un massatge sonor produeixi efectes saludables és bàsic que la qualitat del so i les freqüències o tons utilitzats siguin els adequats.

Des de fa més de quinze anys Xevi Compte està desenvolupant el sistema de Massatge Sonor RMP (Ressonància Musical Profunda). Els bols tibetans són els instruments centrals, i com a peculiaritat destacada cal esmentar que en aquest sistema cada bol tibetà es correspon amb una nota musical concreta. D’aquesta manera, les relacions musicals que s’estableixen entre els diferents bols faciliten en la persona una experiència similar a estar enmig d’una coral o d’una orquestra, una experiència on la persona ressona profundament i intensa amb la riquesa dels harmònics i els tons produïts per aquests instruments.

A banda dels bols “musicals”, participen en el Massatge Sonor RMP altres instruments com piano, timbal xamànic, diapasons, didgeridoo, bols samplejats i Monoacord d’Immersió Acústica.

L’experiència del Massatge Sonor RPM és molt difícil de descriure amb paraules. Moltes persones però, després de la sessió, parlen d’una esquisida pau interior, d’una sensació d’ingravidesa, d’intemporalitat, d’una relaxació extraordinària… i també de la impressió d’haver-se convertit en pura música.

Xevi Compte fa massatges sonors en diferents llocs de les comarques gironines i de Barcelona. També ofereix la possibilitat de fer-los a domicili. Contacta’ns per telèfon o a través de xevi@xevicompte.com

Pin It on Pinterest

Share This