Cantem mantres i cançons

Cantar ens ajuda a sentir-nos millor. A través del cant alliberem tensions, expressem emocions. El cant ajuda a relaxar-nos i ens connecta amb l’altre quan ho fem en grup.

Cantar proporciona múltiples beneficis també a l’infant: nodreix el cervell, estimula la memòria i la concentració , ajuda a desenvolupar la parla, relaxa, els fa més sensibles…

Aquest és un concert per cantar tots junts, petits i grans. I per a fer-ho hem triat unes cançons molt i molt simples: els mantres. El mantra és una repetició oral d’un so, una síl·laba, paraula o frase amb l’objectiu de millorar el nostre estat psicofísic. Són coneguts des de fa moltíssims anys a diverses cultures del planeta.

DSC_0098

Hem triat i hem creat mantres molt fàcils de cantar perquè plegats poguem gaudir de la música i  de l’experiència de compartir.  Un concert participatiu per gaudir plegats  de l’experiència de la música i el cant col·lectiu.

Molts dels mantres que recull el repertori són força coneguts i d’altres , així com les cançons, han estat creades per Xevi Compte i  M. Teresa Noguera.

 Activitat realitzada per

Xevi Compte, pianista.

M. Teresa Noguera, cantant.

Durada de l’activitat   60’

Pin It on Pinterest

Share This