La Música

Concerts musicals, experiencies transformadores 

Piano & bols musicals és una proposta musical que convida a experimentar àmbits profunds de nosaltres mateixos. La música i el so exerceixen de pont entre la nostra consciència quotidiana i una consciència íntima que sovint roman adormida, tapada per mil capes de rutines i inèrcies, i que quan la quietud li ho permet, aflora esplèndida i amorosa, recordant-nos la intuïció d’un misteriós origen.

Temes de piano, bols tibetans ressonant i expandint-se per tot l’espai amb harmonies inèdites, que mostren la màgia de la música… tot plegat per a induir-nos a un silenci i una quietud de qualitat exquisida.

Aquest espectacle presenta temes de Xevi Compte del seu darrer cd “El secret del silenci”, de música per a piano, però també del cd “Music of the spheres” (amb bols tibetans) i “Akash” (cant d’harmònics).

Piano sota les estrelles

Aquest concert és una invitació a gaudir d’una vetllada musical i inspiradora a l’aire lliure amb un repertori dividit en dues parts.
La primera reuneix temes propis de Xevi Compte, dels seus darrers àlbums Abril i El secret del silenci. Amb aquests temes Xevi Compte ens porta més enllà de la vivència musical per submergir-nos en un univers sensorial per on transiten les emocions i ens convida a experimentar àmbits profunds de nosaltres mateixos, allà on rau el silenci i la quietud.

En la segona part ens convida a transitar per temes clàssics i moderns, emparellant sorprenentment temes de música clàssica amb bandes sonores, música pop o cançons de cantautors actuals. Simbiosis sorprenents de Chopin amb Lluís Llach o Queen ens mostren el vessant atemporal de la música i permeten que X. Compte jugui amb melodies i harmonies. Les versions pianístiques de Xevi Compte fan evident l’essència musical que uneix temes i autors allunyats en el temps per una distància de molts anys.

Aquest concert suggeridor convida l’oient a navegar pel seu imaginari musical a través de temes que de ben segur reconeixerà.

 

Cançons des de la calma

Cançons des de la calma és una proposta musical de gran bellesa amb un repertori original de cançons de X. Compte i de la cantautora empordanesa Maria Teresa Noguera i també de mantres reinterpretats i recreats pels dos artistes.
Aquest recital té el propòsit de crear amb el públic assistent una experiència compartida de calma i quietud gràcies a les seves sonoritats intimistes i evocadores i a la veu delicada i plena de matisos de M. Teresa Noguera.
Cançons des de la calma és un concert que convida a connectar amb la pau i el silenci interior a través de la vivència musical i la seva expressió.

 

Smooth Duet

Grans veus femenines com Aretha Franklin, Mariah Carey, Adele, Beyoncé o Alicia Keys i temes de tots els temps són reinterpretades i versionades per en Xevi Compte i la Nathalie González.

Un recital delicat, intimista i captivador amb cançons inoblidables. Una invitació a viatjar en el temps de la mà dels dos artistes.

Discografia

Si vols que t’enviem un CD, contacta’ns.

Si vols descarregar-te’ls o escoltar-los, utilitza aquest reproductor.

Pin It on Pinterest

Share This