Per què són tan especials i valuosos els bols tibetans? Què fa que ens permetin viure una experiència de benestar transformadora?

Un bol tibetà és un tresor. Les seves fantàstiques qualitats acústiques el converteixen en un instrument musical molt especial. Les capes d’harmònics audibles, el timbre i l’extraordinària durada del so ens ajuden a trobar aquest espai on podem assaborir la nostra pau interior. El so de, encara que sigui, un sol bol ja és meravellós.

Dos bols tibetans afinats entre si obren la nostra ment a l’espai infinit, especialment si aquesta afinació musical és una cinquena justa. Aquest interval musical és el pilar on es construeix tota harmonia musical. La cinquena musical als bols genera equilibri. És la primera combinació que has d’aconseguir ja que els harmònics i les qualitats acústiques d’un bol es veuen incrementades exponencialment quan sonen junts en aquest interval.

Nivell premium: tres o més bols afinats entre si. Si vols utilitzar els bols professionalment has d’aconseguir que els teus bols estiguin afinats entre si i en els intervals adequats, així com la formació necessària per saber com fer-los servir.

Si vols saber-ne més, informa’t de la propera formació en massatge sonor amb bols tibetans (gener 2022) o visita la nostra botiga de bols tibetans.

Trobaràs més informació sobre musicoteràpia i el massatge sonor sistema Xevi Compte en aquest enllaç.


Articles relacionats:

El decàleg del Massatge sonor sistema Xevi Compte

Desmuntant mites sobre els bols tibetans

Un friki buscant bols tibetans afinats

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!